Kes mängivad kandleid?

Sellele küsimusele on meil teada vastus. Pilliaida kandleid mängitakse üle Eesti sh saared ja väikesaared. Pilliaida kandlemängijaid mängijaid on kõigil kontinentidel ja nad on ikkagi kuidagi seotud eesti kultuurikontekstiga. Ainuke manner kuhu pole saatnud pille on Antarktika, ootan huviga sealse ugri kultuuriraku teket ja pillitellimust. Ainuüksi kandleid on tehtud kaugelt üle kahe tuhande. Pilliait on Eesti suurim akustiliste pillide tootja.
Eraisikute andmed on teada, aga kaitstud ja neid nimekirjast ei leia.

Mõningane ja mitteteäielik nimekiri Pilliaida kandlemängijatest: Adavere Põhikool, Aidu Lasteaed-Algkool, Ala Põhikool, Alasniidu lasteaed, Alavere Lasteaed Mõmmila, Audru Kool, Audru Lasteaed, Avinurme Lasteaed Naerulind, Eesti Rahva Muuseum, Elva Järve Lasteaed, Emmaste Põhikool, Gaia Kool, Hargla Kool, Hiiumaa Vallavalitsus, Jõgeva Põhikool, Jõhvi Põhikool, Jõõpre Kool, Kadaka lasteaed, Kadrina Vallavalitsus, Kalamaja Põhikool, Kanepi lasteaed, KEHTNA LASTEAED SILLER, lasteaed “Siller”, Kirivere Kool, Koeru lasteaed Päikeseratas, Kohila Lasteaed Sipsik, Kopli Lasteaed, Kuressaare Linnavalitsus, Kuressaare Ristiku Lasteaed, Lasteaed Siilike, Lasteharidus OÜ, Emili Kool, Laulasmaa Kool, Lihula Lasteaed, Lähte Ühisgümnaasium, Lääne-Nigula Vallavalitsus, Lüllemäe Põhikool, Maarjamaa Hariduskolleegium, Meremäe Vallavalitsus, Merivälja Lasteaed, mittetulundusühing Pärnu Vanalinna Koolituskeskus, Mittetulundusühing Põlvkondade Maja, Mittetulundusühing Vasta Kooli Sõbrad, MTÜ Naiskoor Meelika, MTÜ Pillimuuseum, MTÜ Põltsamaa Emadeklubi, MTÜ Tartu Luterlik Peetri Kool, Muhu Lasteaed (Muhu Vallavalitsus), Munitsipaallasteasutus Viimsi Lasteaiad, Mõisalüla Linnavalitsus, Olustvere Põhikool, Osaühing Minilasteaed Lõvimeri, Peipsiääre Vallavalitsus, Pirita Lasteaed, Pärnu Linnavalitsus, Pärnu Tammsaare Lasteaed, Pärnu-Jaagupi Lasteaed Pesamuna, Põltsamaa Lasteaed Tõruke, Rae Vallavalitsus, Rakvere Rohuaia Lasteaed, Rapla Vallavalitsus, Lasteaed Kelluke, Rocca al Mare Kooli Aktsiaselts, Ruila Põhikool, Rägavere Vallavalitsus, Saue Vallavalitsus, Suure-Jaani Gümnaasiumi Huvikool, Suure-Jaani Kool, Tabasalu lasteaed Tibutare, Tabasalu Teelahkme Lasteaed, Tabivere Lasteaed, Taheva Vallavalitsus, Tallinn International School OÜ, Tallinna Endla Lasteaed, Tallinna Kesklinna Vene Gümnaasium, Tallinna Kolde Lastead, Tallinna Konstantin Pätsi Vabaõhukool, Tallinna Kopli Ametikool, Tallinna Lasteaed Kaseke, Tallinna Lasteaed Kraavikrõll, Tallinna Lasteaed Sipsik, Tallinna Lasteaed Vikerkaar, Tallinna Lastesõim Mõmmik, Tallinna Lauliku Lasteaed, Tallinna Lille Lasteaed, Tallinna Loitsu Lasteaed, Tallinna Prantsuse Lütseum, Tallinna Pääsküla Kool, Tallinna Tihase Lasteaed, Tartu Erahariduse Edendamise Selts, Tartu Hiie Kool, Tartu Lasteaed Naerumaa, Tartu Lasteaed Sipsik, Tartu Lasteaed Triinu ja Taavi, Tartu Vallavalitsus, Tartu Variku Kool, Tilsi Põhikool, Tõstamaa Lasteaed, Türi Muusikakool, Türi Vallavalitsus, Türi Ühisgümnaasium, Urvaste Kool, Uulu Põhikool, Vaimastvere Kool, Valga Põhikool, Valgu Põhikool, Vara Vallavalitsus, Vasta Kool, Viimsi Muusikakool, Viljandi Lasteaed Mesimumm, Viljandi vallavalitsus, Vinni Vallavalitsus, Väike-Maarja Vallavalitsus.